Nyhed

Fredags Frækkerten fra Italiens Serie B…

I Italien har de også fået sat gang i deres turneringer i de bedste rækker og her er man nået til 3. runde i den næst bedste række Serie B. Vi ved at det bliver et tæt opgør og at et remis er en mulig udfald.

Pordenone – Spezia = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

Pordenone har vundet en og tabt en kamp, som det også er tilfældet med dagens gæster fra Spezia. Men Pordenone ligger en plads bedre på en 8. plads grundet en bedre score.

Sejren kom hjemme mod Frosinone, der tabte med 0-3 og i følge spil og chancer, var det en fortjent sejr. Pordenone er oprykker og har stadig den gejst med i bagagen. I dag er de hjemme og her får de mindst det ene point.

*

Spezia er Bookmakernes favorit og sikkert grundet de vandt deres første udebanekamp over Cittadella, som ligger suverænt sidst. Så den sejr er ikke noget man burde måle efter, men det tror vi at Bookmakerne gør.

Spezia vil sikkert også i denne sæson være et hold der skiftevis skuffer og glæder deres fans. Skuffer fordi de sætter point til mod de burde slå og glæder og henrykker dem, når de slår topholdene. Vi tror ikke på en udesejr, men ved at en remis ikke er unormalt i Italien og Serie B.

Pordenone – Spezia = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

To Top