Frække

Fredags Frækkerten fra Italiens Serie B…

Også dagens 2. opgør er hentet i den italienske Serie B, hvor der kun er denne ene runde tilbage – så der er ikke plads til fejl eller en dårlig dag. Begge mandskaber slås for at undgå nedrykning og taberen af dette opgør vil ryge ned – så det er sidste udkald for begge hold.

Consenza – Juve Stabia = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Concenza er faktisk et af de mandskaber der har den bedste form i denne periode i den italienske Serie B. Det var så sandelig også i sidste øjeblik, for det så rigtigt skidt ud ved pausen. Men der må være blevet arbejdet hårdt på at rette de mange defensive fejl, for holdet er som forvandlet og kan faktisk redde sig.

De sidste 4 kampe har givet 4 sejre og en sejr kan med lidt held sende dem op over stregen. Men de har spillet sig til en play offs om at undgå nedrykning, så det er i første omgang den der skal sikres. Der er 2 mandskaber der kan true dem fra denne mulighed og det er bl.a dagens gæster fra Juve Stabia. Vi er ikke i tvivl – det er ingen trussel efter dette opgør.

*

Juve Stabia har ikke ramt formen og de 2 seneste kampe er begge tabt. Begge kampe til hold der ligger i midten og ikke har noget at spille for og som slet ikke har sammen form som dagens hjemmehold. Ydermere foregår kampen på udebane, hvilket ikke lige er deres kom the.

2 sejre i 18 kampe og 5 gange remis. I dag har de brug for en sejr og intet andet kanbruges til noget. Så det ser sort ud for Juve Stabia på alle mulige måder og vi er sikre på, at det kommer til at sortne for dem i dag og at de taber.

Consenza – Juve Stabia = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top