Frække

Fredags Frækkerten fra Frankrig…

Den franske liga har være igang i et par runder, selv om der i den første runde var nogle aflysninger, grundet landets Corvid-19 situation. Men der køres både cykelløb og spilles fodbold de steder hvor det er muligt. Vi forventer at dette opgør afvikles.

Bordeaux – Lyon = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Bordeaux fik den ønskede start på sæsonen med en 2-0 sejr på udebane over Angers. I dag står de dog overfor en modstander af en helt anden kaliber end i sidste runde – og det er her de virkelig skal være klar.

Selv om det er hjemme på Matmut Atlantique, så har de haft det svært her uden deres normale trofaste fans. De sidste 5 kampe de nåede at spille hjemme endte ingen af dem med en sejr , men 4 gange remis og et nederlag. Så Bordeaux har brug for deres fans og de er der heller ikke i dag. Måske de heldigt kan få en remis, men det tror vi ikke på.

*

Lyon nåede semifinalen i Champions League og det har givet et selvtillidsbust. Ingen havde troet – inklusiv dem selv – at det ville lykkedes at nå så langt. Men med en god taktisk forståelse og en trup der arbejder sammen, så har Lyon virkelig fået lagt brænde i kakkelovnen til denne sæson.

De vandt da også deres første kamp med hele 4-1 over Dijon. Det var gdt nok hjemme, men det var tydeligt at se, at de stadig masser af fart i spillet og spillede på et niveau, der viste hvorfor de kom i semifinalen i Champions League. Det bliver ikke en let opgave – men den vil give alle 3 point.

Bordeaux – Lyon = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top