Frække

Fredags Frækkert’en fra England…

Vi slutter nede i den 3. bedste række i England, hvor det er League One der lægger kamp til dagens “Frækkert”. Her mødes 3 hold der ligger tæt på hinanden i tabellen, men som har hver sin formkurve i denne periode. 

Fleetwood – Sunderland = 1 = Odds 2,85
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som Ny bruger…

Fleetwood smuttede lige forbi Sunderland i seneste runde, da de har en bedre målscore. Fleetwood sejrede for 3 gang i streg med hele 5-1 og Plymouth. Formen er rigtig god og med 10 mål i de seneste 3 kampe ser det også ud til at de har fundet melodien foran modstandernes mål.

Hvis man ser både på de 2 holds form og historik, så har Fleetwood aldrig tabt til Sunderland. 2 gange ud af 5 møder har givet sejr til hjemmeholdet, så Fleetwood har også det psykologiske overtag. Det betyder faktisk noget i England. Vi tror på en målrig affære, hvor hjemmeholdet scorer mindst 1 mål mere end gæsterne.

*

Sunderland har ramt en mur og har svært ved at få det til at fungere på banen i denne periode. Starten var ellers helt oppe og ringe, men den seneste periode har budt på mange remis’er og nederlag. Bl.a tabte de senest og røg ud af EFL Trophy til netop dagens hjemmehold med 1-2 på den samme bane.

Efterfølgende har de også tabt Milton Keynes hjemme med 1-2 og spillet remis mod Doncaster, som heller ikke har en speciel god form i denne periode. Så det knaser lidt i Sunderland i øjeblikket og vi tror ikke at de har fået det rettet op til i dag. Weekendens opgør viste ingen tegn på fremgang.

Fleetwood – Sunderland = 1 = Odds 2,85
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som Ny bruger…

To Top