Frække

Fredag’s Frækkert’en fra det spanske…

Nu er det igen muligt at tage syd på og Spanien er et af de lande som sikkert vil blive flittigt besøgt, af mange ferie hungrende danskere. Dagens opgør er hentet i La Liga 2 og vi indrømmer gerne, at det er lige til øllet.

Girona – Zaragoza = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får den HØJESTE Bonus på markedet…

Girona er et af de bedre hjemmehold i ligaen, faktisk det næst bedste, men de er kommet noget trægt igang, efter genstarten af ligaen. Der er 6 runder tilbage og der er tæt kamp om de 4 Play-Offs pladser, så der er ikke så meget plads til svipsere.

Men alligevel svipsede kampen mod Malaga, der ligger i den lidt tunge ende af tabellen, og det betyder at tabes der flere kampe kan det blive lidt svært at nå målet om Play-Offs. I dag møder de rækkens stærkeste udehold, som har været i Superform siden genstarten og som også topper La Liga 2.

*

Zaragoza har i denne sæson fået sat et udebane koncept op, der har givet dem et hav af point og sejre. De topper da også La Liga 2 som det bedste udehold i ligaen og har kun tabt 3 gange indtil nu, efter 18 udekampe. Det er da også en af årsagerne til, at de ligger og slå med om 1. pladsen.

Det er de 2 øverst placerede hold der rykker direkte op, så 1. pladsen er ikke livsnødvendig. Ser man historisk på de 2 holds møder på denne bane, så skal vi helt tilbage til 2014 for, at finde den seneste sejr til hjemmeholdet. Så meget taler for en udesejr. Den forsigtige garderer sig med et “X” – men vi går efter sejren og det gode odds.

Girona – Zaragoza = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får den HØJESTE Bonus på markedet…

To Top