Nyhed

Fredags Frækkerten fra den danske Superliga…

Vi slutter af i den bedste danske række Superligaen, med et opgør mellem 2 mandskaber der virker til at have byttet form, i den seneste periode. Her mener vi at hjemmebanen helt klart har en noget at sige for styrken på hjemmeholdet og muligheden for alle 3 point.

Lyngby – FC Nordsjælland = 1 = Odds 3,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Lyngby var både foran og bagud i seneste runde af Superligaen, da de på udebane mødte SønderjyskE. Men de tog 1 point med hjem, hvilket er vigtigt i den tætte strid der er i modten af Superligaen.

Det var faktisk et af de mere sjældne point på udebane, for det er Lyngby ikke særlige gode til ellers. Kun 5 point i alt er det blevet til på fremmed græs. Det betyder så også at de er stærke hjemme i den københavnske fortstad, hvor de har 6 sejre og 3 nederlag.

Det er blevet til nederlag mod BIF og FCM og det er da også hold som bør slå Lyngby, med tanke på mandskab og økonomi. Dagens gæster har også mere økonomi, men slet ikke et lige så godt mandskab.

*

FC Nordsjælland bøvler temmelig meget med formen i denne periode.  De vandt godt senest hjemme over et noget slatten Randers mandskab, men ellers har det været lidt så som så.

FCN har slået Horsens, Vendsyssel og SønderjyskE på udebane, efter 11 udekampe i alle turneringer. Så FCN er udfordret på udebane mod de lidt bedre og bedste hjemmebane mandskaber. Vi er igen af den overbevisning, at Lyngby henter endnu 3 vigtige point i deres kamp for at ende i den rigtige halvdel.

Lyngby – FC Nordsjælland = 1 = Odds 3,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top