Nyhed

Fredags Frækkerten fra Championship…

Vi afslutter fredagen med et spil fra den næstbedste engelske række Championship, hvor det er 2 hold der mødes, som ikke har haft den forventede succes. Især gæsterne virker rystede i denne sæson.

Middlesbrough – Stoke = 1 = Odds 2,80
Spillet hvor DU får kr. 1.000,- som NY bruger

Middlesbrough ser ud til at arbejde sig væk fra en formkrise, som i en længere periode ikke gav mange point. Derfor ligger de også nede som nr. 20, med 3 point ned til dagens gæster, som er det bedste placerede hold under stregen.

På udebane har de hentet 5 gange remis hjem og det har hjulpet dem i forhold til den nuværende placering. Hjemme går det bedre, hvor de har fået point i 8 ud af 11 kampe. Det er fordelt på 4 sejre og 4 gange remis. Vi er temmelig overbevist om, at den 5 sejr kommer i dag og det vil betyde den 3. sejre på stribe hjemme foran egne fans.

*

Stoke har haft krise lige siden sæsonstart. 5 sejre efter 22 kampe, så er det op af bakke. Spillet virker også som de altid spiller op af bakke, for det har sand for dyden ikke været noget at råbe hurra for. Kun bundholdet Barnsley har lukket mere end 35 mål ind indtil nu i sæsonen.

De vandt da også over netop Barnsley på udebane, men det er kun den ene af 2 sejre de har hentet på fremmed græs. Med en form som er blandt rækkens ringeste, på udebane og med en del skader – så er det rigtigt svært ikke at se en sikker hjemmesejr i dette opgør.

Middlesbrough – Stoke = 1 = Odds 2,80
Spillet hvor DU får kr. 1.000,- som NY bruger

To Top