Frække

Fredags “Frækkerten” fra BN panelet…

Mens vi venter på, at det skal blive lørdag og programmet igen bugner af rigtigt mange kampe, har vi udset denne “Frækkert”, som nok skal sikre lidt ekstra penge i pungen, når du går til køjs.

Dagens “Frækkert” er hentet i dagens enlige kamp i Championship, som er England næst bedste niveau og her har vi fundet et frækt opgør til et godt odds, til en kamp vi føler os trygge ved, når det kommer til udfaldet.

Bristol City – Aston Villa = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du kan SE kampen LIVE og spille på den…

Bristol City har tabt en enkelt kamp i de 4 første runder og det var på udebane. Hjemme er de stadig ubesejrede og hvis de fortsætter den trend de startede i slutningen af sidste sæson – så vinder de hjemme på Ashton Gate Stadium i Bristol.

Vi er ret sikre på, at de vinder og vi har lidt på fornemmelsen, at der også vil blive scoret over 2,5 mål i kampen, men om det bliver begge hold eller kun hjemmeholdet, tør vi ikke spå om.

*

Aston Villa er tilbage i den rolle, som det “elendige” udebanehold, for når de ikke spiller hjemme på Villa Park, virker det som, de falder helt fra hinanden. Begge udekampe er tabt indtil nu og i begge kampe er der lukket mere end 1 mål ind.

De mødte også Bristol City i sidste sæson og her tabte man ude med 1-3 og vandt hjemme med 2-1. Vi har en fornemmelse af, at det gentager sig i denne sæson. Måske ikke ligefrem mht. scoreren, men i forhold hjemmesejre.

Bristol City – Aston Villa = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du kan SE kampen LIVE og spille på den…

To Top