Frække

Fredags Frækkerten fra BettingNews…

Så er der dømt nedrykningskamp, da det er 2 af de mandskaber der mødes i den tyske Bundesliga, som begge stort set allerede var dømt til nedrykning ved nytårstid. Men ting kan skifte hurtigt i fodbold og det har bla været tilfældet med dagens gæster, efter de fik ansat en dansk træner.

Schalke 04 – Mainz = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

Schalke 04 skal i den grad indgå en pagt med djævlen, hvis de skal overleve – for det ser allerede helt håbløs og umuligt ud. Klubbens fans er da også begyndt at reagerer, bla på de sociale medier og udenfor stadion – de er bestemt ikke tilfredse med udviklingen. Og den går da også den helt forkerte vej.

Senest blev Schalke ydmyget i Stuttgart, hvor de tabte med hele 1-5 og med kun 2 point i de seneste 9 kampe, så ser det ud til at være “kaput” for det ellers stolte mandskab fra Schalke. Det er ikke mange runder, at dagens gæster lå ved siden af Schalke – men det har ændret sig.

*

Mainz fik Bo Svensson ansat og så er der kommet andre boller på suppen. Det betyder bestemt ikke at situationen er reddet endnu, men der er helt klart både håb og tro på, at det kan lade sig gøre – og Mainz ser ud til at have noget at ha det i. For nu vunder man oftere end der spilles remis eller tabes kampe. Så Bo Svensson har gjort det som ikke virkede muligt tidligere på sæsonen.

Det betyder, at der kun er få point op til holdet over stregen og en sejr i dag, kunne bla være med til at give den oplevelse i klubben og et boost til selvtilliden. I seneste runde på hjemmebane mod Augsburg, viste Mainz at træerne vokser ikke ind i himmelen og der skal arbejdes hårdt for at overleve. Det blev til et ærgerligt nederlag på 0-1 til Augsburg. Vi vurderer, at dagens hjemmehold slet ikke har samme styrke som Augsburg og Maiz slog senest BM Gladbach ude.

Schalke 04 – Mainz = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

To Top