Frække

Fredag’s Frækkert’en fra Æresdivisionen…

Vores sidste anbefaling denne fredag er hentet i den bedste hollandske række Æresdivisionen. Her har man af en eller anden grund ikke givet favoritværdigheden til hjemmeholdet, selvom vi på redaktionen mener at det er oplagt.

Twente – Groningen = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får den HØJESTE BONUS på markedet…

Twente har spillet 2 kampe og har hentet 4 point. Så selv om det ikke er blevet til fuldt hus, så er det alligevel godkendt. Trænings sæsonen har da heller ikke budt på nogen nederlag, hvor man bl.a spillede remis med Feyenoord på udebane.

Det gentog sig i seneste runde, hvor Twente igen var på besøg i Feyenoord – denne gang om point. Her endte opgøret med 1-1, som Twente helt klart havde fortjent. Det skal dog tages med, at Feyenoord brændte et straffespark. Men det kan ikke tage glæden og det ene point væk fra Twente. – som vi tror igen vil vinde hjemme.

*

Groningen tabte som forventede hjemme til PSV med 1-3. Selvom Groningen var godt med i kampen, så var de ikke skarpe nok når de havde chancen. Defensiven virkede ikke helt organiseret i dette opgør og lavede mindst 2 fejl der kostede.

Det var lidt bedre i den efterfølgende udekamp mod bundholdet fra Den Haag. Her hentede Groningen en sejr på 1-0. Men det var ikke overbevisende. Den Haag har slet ikke niveau til rækken og vil ryge ned i 1. Division – er vores bud på redaktionen. Groningen har stadig et stykke vej til de har en form der kan matche hjemmeholdet.

Twente – Groningen = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får den HØJESTE BONUS på markedet…

To Top