Nyhed

Fredags Frækkert fra La Primeira i Portugal…

Vi slutter fredagens anbefalinger af med en kamp fra den bedste portugisiske liga i. Det er ikke 2 af de hold der vil blande sig i toppen, men det betyder ikke at der ikke er en favorit at finde i kampen alligevel.

Famalicao – Rio Ave = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning ved brug af PayPal…

Famalicao havde en super sæson i fjor og endte med at rykke op i landets bedste række La Primeira. Som de fleste oprykkerhold kommer de med optimisme og en tyrkertro på at de vinder alle deres kampe.

De startede da også som ønsket, med en udesejr over Santa Clara og nu er de hjemme foran egne fans, hvor de løfter sig endnu et niveau. Vi er ikke i tvivl om, at Famalicao under alle omstændigheder ikke taber – og vi tror fuldt og fast på at de vinder.

*

Rio Ave er et jævnt midterhold og har været det i en del sæsoner. De har endnu ikke spillet deres første kamp, da den blev udsat grundet nogle naturrande i området omkring Guimaraes.

Så de er lidt bagud i forhold til form. Deres udebane evner er meget svingende og det er også kun mod de svagere hold i rækken, at de henter point. I denne fase af turneringen mener vi på redaktionen, at hjemmeholdet er et stærkt mandskab, der er fyldt med selvtillid – og Rio Ave stadig mangler noget form.

Famalicao – Rio Ave = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning ved brug af PayPal…

To Top