Bonus

Fredag’s Flyvende Bonus’en fra Holland…

Den hollandske Æresdivision er nået til den 4. runde af den nye sæson. Vi har fulgt den, men ikke spillet på den endnu, da vi lige skulle have en fornemmelse af de enkelte hold. Det har vi så fået nu og har derfor hentet dagens Bonus i Holland.

Utrecht – Heerenveen = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Utrecht er et rigtigt fornuftigt mandskab, men har det lille problem, at de har for stor styrke forskel på hjemme og udebane. De fik dog en remis med hjem fra Venlo, hvilket sender signaler om en god form.

Hjemme vandt de deres første opgør med 3-1, så også her har de samme styrke som de plejer og som forventet. Utrecht har fået udsat et opgør, så derfor har de kun fået 4 point. Men efter sejren i dag, vil de svinge sig op på 3. pladsen. 

*

Heerenveen ligger nr. 2, med maksimum point. Men det har da også været “røven af ligaen” de har mødt og 2 af kampene har været hjemme mod ringe modstandere. I dag er der helt andre boller på suppen for Heerenveen, men de har selvfølgelig noget selvtillid med i bagagen.

Dog er det Utrecht der har det psykiske overtag. Herrenvenne har ikke formået at vinde i de seneste 5 indbyrdes kampe og kun spillet remis i en enkelt. Vi ved godt at historie er en ting, men Utrecht er hjemme og i god form. En helt anden type modstander end dem Heerenveen indtil nu har mødt.

Utrecht – Heerenveen = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top