Bonus

Fredags Bonussen fra Spanien…

Dagens andet og sidste spilleforslag er hentet i den næstbedste række i Spanien, La Liga 2. Her får det næsten suveræne tophold på besøg af et mandskab der slet ikke indeholder de samme kvaliteter.

Espanyol – Girona = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

Espanyol har sat kursen direkte tilbage mod La Liga og har efter 12 runder, kun smidt et enkelt opgør på gulvet. 8 sejre og 3 gange remis, samt en score på 17-3, vidner om et mandskab der vil frem. Hjemme på RCDE Stadium, har de vundet 5 kampe og spillet en enkelt remis.

Formen er naturligvis blandt rækkens bedste og samlet set har Espanyol også været det hold, der har scoret flest mål. 17 i 12 kampe. Vi er ret så overbevist om, at Espanyol følger den gode form op, med endnu en sejr hjemme på RCDE Stadium.

*

Girona lagde faktisk hæderligt ud, men det blev hurtigt hverdag. De seneste 5 kampe har kun givet 1 sejr, 1 nederlag og 3 gange remis. Det har sendt dem ned på en 11. plads, med kun 5 point end til stregen. Gironas udfordring er evnen til at score mål, for defensiven er ikke helt så skidt.

Men når man ikke elv kan score mål, så er det svært at vinde fodboldkampe og 8 mål efter 12 kampe, er simpelthen alt for lidt. Det er helt klart ikke blevet forbedret til i dag, og i dag skal de møde et hold der godt kan finde målet. Vi frygter lidt på Gironas vegne at det måske bliver et stort nederlag på 3-4 mål.

Espanyol – Girona = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

To Top