Bonus

Fredag’s Bonussen fra Italiens næstbedste niveau…

Vi fortsætter denne fredag med en anbefaling fra den italienske Serie B, hvor der er tale om ren overlevelse for begge mandskaber – hvilket giver en motiveret indsats. Vi synes dog, at der alligevel er tilpas meget forskel på de 2 hold, til trods for at de stort set ligger lige.

Cosenza – Ascoli = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Cosenza ligger lige på den forkerte side af de 2 Play-Offs nedryknings pladser der er kæmpes om i bunden af Serie B, ud over de 4 hold der ryger direkte ned i Serie C. Så en sejr er bydende nødvendig, hvis der ikke skal være for stor afstand op til holdet lige over, som netop er dagens gæster. 

Med kun 8 runder tilbage er der ikke så meget snak og kun en sejr tæller i dag, for ellers ser det utroligt svært ud for Cosenza. Seneste hentede man 1-1 hjemme mod en en noget uskøn kamp. Ascoli er rækkens suverænt ringeste udehold og det vil ikke ændre i dag, med endnu et nederlag.

*

Ascoli ligger og slås med 2 andre hold lige over sig om at undgå Play-Offs kampe om at undgå nedrykning. Men formen er ikke med Ascoli, som har haft det svært efter genstarten. De 2 første kampe blev begge tabt – endda på hjemmebane hvor de er klart bedst – for på udebane har det været skidt i hele sæsonen. 

Og nedturen fortsatte mod Crotone, hvor Ascoli kun hentede 1 point. Så i de 4 kampe efter genåbningen er der kun hetet 1 point. Det betyder også at det bliver svært at fastholde den sidste af de Play-Offs pladser der kan sikre overlevelse i Serie B.

Vi har svært ved at se et Ascoli mandskab der rejser sig og især på udebane virker det utænkeligt. Et nederlag vil betyder, at hjemmeholdet ryger forbi tabellen og indtager den sidste Play-Offs plads. Chancen for en remis er selvfølgelig til stede, med med en udebane stat på 2-2-12, virker det heller ikke så sandsynligt.

Cosenza – Ascoli = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top