Bonus

Fredag’s Bonus’en på BettingNews…

Vi har fundet et rigtigt godt Odds i den hollandske Æresdivision, hvor vi helt klart mener at hjemmeholdet er langt større favorit, end Bookmakerne tilsyneladende mener. Historisk plejer hjemmeholdet også at vinde disse opgør mellem disse 2 mandskaber.

Sp. Rotterdam – FC Emmen = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Sp. Rotterdam har ikke et fort hjemme i havnebyen, men de vinder deres kampe. Det er da også på hjemme på Het Kasteel, at holdet langt de flest af deres point. Men mestre bliver de helt klart ikke. Placeringen er lige under midten, men der er luft ned til bunden.

Seneste kamp var på udebane mod PSV, Selv om Sp. Rotterdam faktisk leverede en god indsats, så var det en for stor mundfuld og det endte som forventet med et nederlag. Men kun på 0-1 efter et straffe 12 minutter før tid. Men i dag er de igen hjemme på Het Kasteel og her forventer vi en sejr til et godt odds.

*

FC Emmen ligger helt nede i bunden og kæmper nærmest om hvem der er dårligst. 3 point efter 10 kampe er langt fra nok til, at tro på noget som helst. 7 nederlag og 3 gange remis er det blevet til og et hav af mål imod sig. Og det er netop defensiven der er det helt store problem, det så vi i seneste kamp mod Ajax, hvor FC Emmen blev udstillet.

Især på udebane har de store problemer. I gennemsnit lukker FC Emmen +2 mål i deres kampe og det er ikke nok, når man selv har det stramt med at score på modstandernes mål. Formen er helt til hundene og selvtilliden bliver ikke bedre efter dagens nederlag til hjemmeholdet.

Sp. Rotterdam – FC Emmen = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top