Bonus

Fredag’s Bonus’en fra UEFA Nations League…

Så er vi tilbage i UEFA Nations League og det er her vi har valgt at lægge dagens Bonus anbefaling. Her er det en af vores skandinaviske naboer der skal i kamp, men vi tror faktisk ikke rigtigt på dem i dag, med tanke på dagens gæster og deres nuværende styrke.

Norge – Østrig = X2 = Odds 1,50
Spillet hvo du får dagens Højeste Bonus som NY…

Norge har ikke mødt dagens gæster siden starten af dette årtusinde, men da Norge nu har spillet sig op til dette niveau – så mødes man igen. Norge har vist fremgang, uden den har været prangende. Men man er gået væk fra den destruktive defensive form man længe dyrkede – til en mere optimistisk tilgang.

Dethar betydet at kampene er blevet mere underholdende, men også at holdet har løftet sig, da de nu er en del af spillet og ikke står afventende. Men udover Færøerne og Malta som de har slået, så har spillet mange kampe remis. Faktisk 5 gange i de 9 seneste opgør.

Så selv om de gerne vil frem på banen nu, så har svært ved at lukke af for de bedre hold. Dog var resultatet 1-1 hjemme mod Spanien et tegn på, at de er på vej i den rigtige retning.

*

Østrig har også kvalificeret sig til EM og er et godt mandskab, der spiller lidt som tyskerne. De har naturligvis ikke samme kvalitet som broderfolket, men er alligevel rigtig svære at spille imod, da de spiller fysisk og med samme styrke gennem alle 90 minutter.

Hold som Polen spillede de remis på udebane imod og både Slovenien og Nordmakedonien blev slået – også ude. Så selv om Østrig endnu ikke er kommet op i gruppe A, så bejler de til pladsen efter denne sæson. Vi mener helt klart at de har en god chance for at vinde denne gruppe, med Norge, Rumænien og Nordirland.

Norge – Østrig = X2 = Odds 1,50
Spillet hvo du får dagens Højeste Bonus som NY…

To Top