Bonus

Fredag’s Bonusen fra redaktionen…

Som i de fleste turneringer nu om dage, så har man programlagt weekendens runde med start om fredagen. Derfor er der for det meste altid en enkelt kamp fra flere af de helt store ligaer og det må Bundesligaen siges at være.

Bremen – Frankfurt = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

Bremen har ikke haft deres bedste sæson, men efter en meget usikker start, har de fået vendt det til noget lidt bedre. Men der er stadig langt til at råbe hurra og der er alt for stor ujævnhed i deres præstationer. Selv om de ligger nr. 12, så har de en rimelig skidt og negativ målscore. 

24-31 står der i tabellen efter 21 kampe og ser man kun på hjemmekampene, så hedder det 9-13. Kun 2 gange har Bremen gået fra eget græstæppe som vindere og vi er ret sikre på, at den 3. helt klart ikke kommer i dag, mod et mandskab der har tur i den.

*

Frankfurt er det mandskab i Bundesligaen der er i absolut bedst form. De 10 seneste kampe i Bundesligaen har givet 9 sejre og en enkelt remis – og vi taler både om hjemme- og udekampe. Så ingen tvivl om, at det er et mandskab med masser af selvtillid.

I senest runde slog de selveste Bayern München med 2-1, hvilket alligevel indikerer en stor styrke. Frankfurt er næsten lige så stærke på udebane som hjemme. Kun 2 gange er de taget hjem fra en udekamp med et nederlag og vi er sikre på, at det 3. ikke kommer i dag – men tvært imod en sejr.

Bremen – Frankfurt = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

To Top