Bonus

Fredag’s Bonus’en fra Primeira Liga…

Primeira Liga er den bedste portugisiske række og her er der dømt topopgør. Men i dag kommer politiet ikke på overarbejde, grundet Corvid-19 situationen – så den nerve er pillet ud af opgøret. Men man skal nok regne med, at spillerne stadig er helt oppe på mærkerne.

FC Porto – Benfica = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds….

FC Porto har fundet en uhyggelig styrke frem til denne sæson og har kun sat point til i 1 opgør i deres seneste 15 kampe. Det var en remis hjemme mod Manchester City der endte 1-1. Porto ligger da også som nr. 2, med 4 point op til Porto og á point med dagens gæster fra hovedstaden.

Hjemme på Dragão har de spillet 7 kampe og vundet de 6, med en score på 18-8. Ingen tvivl om, at Dragão er et svært sted at hente point. i det hele taget har Porto vundet de senest 4 indbyrdes opgør, hvor de har scoret mindst 2 mål. Det tror vi også at de gør i dag og vinder til et fedt odds.

*

Benfica er også godt med og ligger á point med dagens hjemmehold. Benfica er dog ikke lige så flittigt scorende som hjemme holdet. Men man skal ikke tage fejl af dagens gæster på det grundlag. De har så lukket 3 mål færre ind end dagens hjemme i tabellen.

Dagens taber vil blive sat noget tilbage, så derfor kunne det godt ligne et opgør der endte uden vinder. Men det tro vi ikke på vil ske, da begge mandskaber plejer at gå på bane for at vinde. Benfica har vist at de har det lidt stramt med at score på udebane hos de bedre hold og det må siges at være tilfældet med Porto.

FC Porto – Benfica = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds….

To Top