Bonus

Fredags Bonus’en fra Championship…

Hjemmeholdet havde en glimrende sæson i fjor og gik stort set hele vejen – indtil de ramte oprykningsfinalen, som de tabte. I denne sæson har de haft det lidt tungere her i starten af sæsonen – men i dag tror vi på det danske mandskab i Championship.

Brentford – QPR = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Brentford har både dansk træner og en hel del danske spillere – sp derfor har vi på redaktionen døbt det “Danskerholdet” i Championship. Det er vist ikke sket før, at så mange danskere har været på samme hold og i det hele taget er der mange danske spillere i de 2 bedste engelske rækker. Brentford spiller i dag hjemme på det lille hyggelige Brentford Community Stadium – som redaktionen flere gange har besøgt.

Her er Brentford blandt de bedste hjemmehold, men har dog i denne sæson spillet for mange kampe remis. 3 ud af er kommet hjemme og det er her de skal vinde og hente de fleste point. De skal nok få rettet tingene til, men skal også passe på, at der ikke er for langt op til toppen, når juleperioden går i gang. Men i dag skal de nok hente alle 3 point.

QPR er faktisk stort set det samme sted som dagens hjemmehold, men har haft det lidt sværere og har da også lidt færre point. QPR’s udfordring er evnen til at score mål. Især på udebane, hvor det kun er lykkedes 5 gange i 6 kampe og selv lukket det dobbelte ind. Udebanen er ikke QPRs speciale og har aldrig været det.

Formen er ujævn som en pukkelpist, men når man tager udebanen udfordringer med i betragtning, så ligner det en komfortabel mulighed for hjemmeholdet. QPR har ikke meget at skyde med – og slet ikke på fremmed græs. Det ligner en ret sikker hjemmesejr.

Brentford – QPR = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top