Nyhed

Fredages Frækkerten fra redaktionen på BN…

Selv om vi er på linje med Bookmakerne omkring favoritværdigheden, så er det alligevel et habilt odds vi har fået på dette opgør. Selvfølgelig har det noget med spillestedet at gøre – men vi tror alligevel på gæsterne tager alle 3 point.

Slovenien – Polen = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus at spille for…

Slovenien er ikke et dårligt mandskab og laver ind i mellem nogle overraskende resultater. De er dog ikke kommet i dette gruppespil, hvor der kun er kommet 5 point på tavlen. 

Sejren kom i sidste kamp, hvor man gennem høvlede Letland med 5-0 på udebane. Så nu er scoreren oppe på 7-3. Så det var ikke så godt før den kamp, med hensyn til at ramme modstandernes mål.

I dag står de overfor et gennem organiseret hold, som ikke engang har lukket mål ind endnu. og som har vundet alle deres kampe. Vi mener ikke at Slovenien har mandskabet til at matche dagens gæster og taber med en enkelt pind.

*

Polen er gået de 4 første kampe igennem uden at afgive point og uden at lukke mål ind. Med en score på 8-0, har de et snit på 2-0 i hver kamp. De vandt dog kun de første 3 kampe med 1-0.

Det var gruppens nr. 2 Israel der fik Polens rigtige styrke at mærke, da de blev sendt hjem med et nederlag på 0-4, efter en tur til Polen. Så ingen tvivl om, at Polen er gruppens bedste mandskab, når man ser på de øvrige hold.

Vi tror faktisk på redaktion at Polen kan gå fra banen, uden at slovenerne får scoret. Her er der også et ganske habilt odds at finde, også så kan man jo tillade at kampen ender remis 0-0. Men vi er overbeviste om, at Polen vinder igen.

Slovenien – Polen = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus at spille for…

To Top