Nyhed

Fredages Bonus foræring fra Bookmakerne…

Vi kan godt studse lidt på redaktionen over, at der er givet et så højt odds til hjemmeholdet Tyskland, selv om de har haft udfordringer. Men så anser vi heller ikke gæsterne som bedre, at de er berettiget til en så lille favoritværdighed.

Tyskland – Holland = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus

Tyskland har ikke så meget tillid hos Bookmakerne, til trods for at de ligger nr. 2 i gruppen og har vundet alle deres 3 kampe indtil nu. Nordirland har 12 point, men har også spillet en kamp mere og topper derfor gruppen.

Ligeledes slog tyskerne hollænderne med 3-2 i det første møde mellem disse 2 mandskaber i Holland – så derfor kan det undre os gevaldigt at odds’et er så højt, når kampen nu spilles i Tyskland.

Vi kan på redaktionen ikke finde nogen årsager eller spillermangel der skulle indikere en forringelse af mandskabet. Ja, der er og har været interne udfordringer omkring Joachim Löwe, men de har stadig spillet godt fodbold når alt kom til alt. Han er væk nu og derfor kan vi ikke se, at de ikke skulle fortsætte. Der kommer endnu 3 point ind på tavlen.

*

Holland er bestemt ikke noget ringe mandskab og man kommer helt klart ikke nemt til noget som helst mod det mandskab. De er ved at få grundlagt noget, der vil blive endnu større med tiden. Mange unge og ny årgange har vist deres værd.

De vandt da også det 2. af de 2 kampe de har spillet i gruppen, med hele 4-0 hjemme over Hviderusland. Denne gang VIL de med til den næste slutrunde, efter fraværet ved VM i 2018.

Vi tror at det vil blive både Holland og Tyskland der i den sidste ende kvaller sig direkte til næste sommers EM, men hollænder kommer ikke med på bekostning af tyskerne, da de taber begge deres opgør mod dem og det andet kommer i dag.

Tyskland – Holland = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus

To Top