Nyhed

Fredagens weekend “Bonus” fra panelet…

Dagens sidste anbefaling fra poolkanten på hotellet i Tyrkiet, hvor redaktionen er på sin årlige og velfortjente tur, ned til varmen og tyrkisk fodbold. I dag er det dog en italiensk ret fra Serie B, vi serverer som dagens “Frækkert”. 

Pescara – Frosinone = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får kr. 2.000,- som ny kunde at lege med…

Pescara røg retur til Serie B, efter en enkelte sæson i landets fineste række Serie A. Heldigvis har de stort set ikke mistet nogle spillere og stiller efter redaktionens mening op med, Serie Bs absolut bedste mandskab.

Det har da også set overbevisende ud på i optaktsfasen, i Coppa Italia og turneringen indtil videre. Der er kun spillet en enkelt kamp, men den vandt Pescara overbevisende med 5-1 hjemme over Foggia – så Pescara er helt klar til at spille med om oprykning.

*

Frosinone vandt også deres første kamp  og det var ude mod Pro Vercelli. 2-0 lød sejren på og det kan man jo ikke være utilfreds med på de kanter. Men der er også stor forskel på Pro Vercelli og dagens hjemmehold.

Vi skal helt tilbage til 2006 for at finde den seneste udesejr til gæsterne fra Frosinone og kun en enkelt gang er de rejst hjem med en remis – de øvrige er alle tabt. Selv om Frosinone er er fin startform, så er det et mandskab der er vant til et helt andet gear, som de skal møde i dag.

Pescara – Frosinone = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får kr. 2.000,- som ny kunde at lege med…

To Top