Sikre

Fredagens VM “Sikre” kamp…

Dagens “Sikre” anbefaling er måske en kamp mange ville springe let og elegant henover, da den umiddelbart ikke indikerer et klart udfald – men vi har nu set nok fra de 2 hold til at spille på kampen.

Serbien – Schweiz = X2 = Odds 1,35
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Serbien fik det perfekte udlæg mod Costa Rica, men vi var på redaktionen godt nok en smule skuffede i forhold til det serberne viste os i kampen.

Alt for langsom boldomgang, af et hold der består af mange dygtige tekniske spillere, men det var jo også en åbningskamp for dem, så måske det spillede med ind – som i Danmarks kamp.

I firhold til modstanderne ser vi dog en del svagheder og det er især deres defensive tilgang til kampen. Men det skal man nok ikke regne med her, for den sidste modstander er Brasilien, så en sejr her vil lune.

Men vi tror bare ikke på et serbisk hold set ud fra en offensiv tilgang og tror de vil blive straffet af modstanderne, når de kommer for langt frem på banen. Måske en heldig remis – et resultat de begge kan bruge, uden noget er afgjort.

*

Schweiz spillede faktisk en flot kamp mod brasserne og stillede sig ikke ned og dannede en “bus” foran eget mål. De ville gerne spille fodbold og det viste de at de kunne og fik da også brasserne ud af balance en hel del gange.

Så en flot taktisk spillet kamp fra schweizernes side og det gentager de i dette opgør, hvor de dog ikke behøver at være lige så defensivt orienteret som mod brasserne.

Og Schweiz kan godt spille offensivt og score mål, uden at være hullet som en si. I gruppespillet op til VM endte de med en score på 23-7, så ingen tvivl om at de både kan stå lavt og spille offensivt. Vi tror på mindst det ene point til Schweiz.

Serbien – Schweiz = X2 = Odds 1,35
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top