Frække

Fredagens VM “Frækkert” fra panelet…

Detter er lidt af en nøglekamp i gruppe D for begge hold, for et nederlag vil formegentlig lukke og slukke for drømmene og et stort resultat ved denne sommers VM slutrunde i Rusland.

Nigeria – Island = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens højeste VM-Bonus som NY kunde…

Nigeria skuffede os virkeligt i deres første kamp mod Kroatien og udstillede nogle af de mangler, som vi mente på redaktionen var ved at være fortid.

Men alt for mange taktisk fejl og for mange beslutninger der løber ud i sandet, er den evige akilleshæl for dette hold og det ser ikke ud til, at de har fået ændret på dette faktum.

Vi tror ikke engang på, at det var fordi det var en åbningskamp, for kroaterne kunne sagtens have vundet med flere mål, men manglede lige skarpheden i enkelte situationer – men set over hele kampen har Nigeria ikke noget at gøre ved dette VM.

*

Island ridder stadig på den bølge de skabte ved EM for 2 år siden og selv om der ikke er store megastjerner på holdet, så har de en gigant vikinge tro og en evne til at fighte for holdet, som sjældent er set lige.

Ingen tvivl om at de var spillet i bund af Argentina og det ene point nærmest var en lotto gevinst af de store værdig, så ændre det ikke på det faktum, at de nu igen føler de kan gå på vandet.

Og giver man først en Viking en lillefinger, så erobre han en hel nation – vi tror på dem i dette opgør. Her vil de ikke bruge den defensive tilgang, men komme frem på banen og får de en sejr her, så ligner det et avancement til de afgørende kampe.

Nigeria – Island = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens højeste VM-Bonus som NY kunde…

To Top