Sikre

Fredagens valg af “Sikker” kamp på BN…

Efter et par dage med “Fuldt Hus” og en stigende formkurve, står vi overfor fredagens “Sikre” spil der er hentet i den næstbedste spanske række La Liga 2. Et opgør mellem 2 hold hvis form stikker i hver sin retning.

Cordoba – Osasuna = 2 = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor DU får dagens Bedste Velkomstbonus…

Cordoba har haft en rimelig tung sæsonstart og er med kun 3 sejre efter 13 kampe, placeret næstsidst i La Liga 2. Scoren indikere med 14-26, at de selv score 1 mål og lukker 2 mål ind i snit.

De vandt sæsonens første udekamp med 3-0 ude over Albacete. SÅ man havde da lidt forhåbninger om en god sæson. Men siden er korthuset ramlet og man har tabt de efterfølgende 6 udekampe med en score på 2-16.

I dag er det hjemme på Estadio Nuevo Arcángel hvor man trods alt har fået 2 sejre. Men det har været mod hold, som selv har det svært på udebane og ikke mod hold der kan matche dagens gæster fra Osasuna.

*

Osasuna røg ned fra La Liga efter sidste sæson, men har næsten beholdt alle spillere og det har været tydeligt at se i den første 1/3 af sæsonen. De ligger placeret som nr. 5, med kun 1 point op til toppen – så det der er tæt i toppen af La Liga 2 indtil videre.

Kun 1 nederlag kan Osasuna se tilbage på, men også kun 5 sejre – så det er tætte kampe de spiller ofte med 7 gange remis i 13 kampe. På udebane er de dog rækkens 3. bedste mandskab hvor deres ene nederlag er kommet.

Men med en score på samlet 7-3 og kun et nederlag på udebane, kan vi absolut se muligheden for, at der igen kommer point på kontoen. Vi vurderer, at Osasuna er mindst et niveau bedre end hjemmeholdet, trods det er på udebane.

Cordoba – Osasuna = 2 = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor DU får dagens Bedste Velkomstbonus…

To Top