Sikre

Fredagens valg af den “Sikre” kamp…

Efter en uge med mange internationale kampe på programmet fra de 2 vigtigste klubturneringer i Europa, venter vi nu på weekendens mange ordinære klubturneringer og mens vi venter har vi taget et kig på den hollandske Æresdivision.

Alkmaar – Twente = 1 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Høje Bonus…

Alkmaar er måske en smule overraskende med helt fremme i toppen af Æresdivisionen, hvor de er placeret på 3. plads, á point med Ajax. PSV har 8 point mere på 1. pladsen.

Grundet en stabil defensiv, krydret med en fornuftig offensiv, gør de lige præcis det der skal til. Så de er stort set aldrig overbevisende, men er måske bare et klogere hold end mange af de andre i denne liga. Vi tror fortsat på dem.

*

Twente har modsat skuffet en hel del og ligger som det bedste placerede hold under nedrykningsstregen. Kun 9 point efter 12 kampe er ikke noget at råbe hurra for og formen virker faktisk for nedadgående.

På udebane er de rækkens elendigste hold, hvor der absolut ingen point er hentet. 6 kampe, 6 nederlag og en score på 5-13, er ikke sjov læsning for klubbens trofaste fans.

Oveni den dårlige form, er de så også ramt af et hav af skader og det er svært, selv med den største optimisme, hvordan de skal kunne gøre noget som helst, mod nogen som helst på udebane!

Alkmaar – Twente = 1 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Høje Bonus…

To Top