Sikre

Fredagens udvalgte “Sikre” tegn…

Vi starter denne julefrokost fredag op med en kamp fra den næstbedste række i England, som du skal finde under navnet Championship hos din Bookmaker – en kam der kun kan få et udfald, efter eksperternes mening. 

Cardiff – Norwich = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du stadig kan nu at få DIN bonus som Ny kunde…

Cardiff er et af Championships absolut mest formstærke hold i denne periode og hjemme er de historisk stærke. Så derfor er størrelsen af dagens odds lidt forunderligt her på redaktionen.

Cardiff har kun tabt 2 kampe i deres 10 seneste optrædener i Championship og de var begge ude. Hjemme på Cardiff City Stadium er de stadig ubesejrede og det vil de også være efter dagens kamp.

9 kampe og 21 point hjemme på Cardiff City Stadium er godkendt og når man så også medtager deres score her, som er lydende på 16-4, så er vi slet ikke i tvivl om udfaldet – kun med hvor mange mål – men vi spiller på ren sejr.

*

Norwich er mildt sagt inde i en krise. Ikke en eneste sejr i de seneste 6 ligakampe og kun af disse endte remis. Så der er ikke så meget selvtillid på tanken i denne periode.

Norwich havde kort en god periode på udebane, men de seneste 2 kampe er begge tabt, til eksempelvis Bolton, som ligger og roder i den tunge ende af Championship. Vi tror heller ikke på hverken point deling eller sejr til gæsterne fra Norwich.

Cardiff – Norwich = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du stadig kan nu at få DIN bonus som Ny kunde…

To Top