Bonus

Fredagens tyske “Special Bonus” på BN…

Også dagens “Special Bonus” indeholder en gardering, men så længe vi hopper Odds 1,40, synes vi her på redaktionen, at det er spilbare objekter, hvis vi selvfølgelig også har favoritten der indeholder dette minimums Odds.

Freiburg – Stuttgart = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

Freiburg fans har det lidt trist i denne fase af turneringen, for der er godt nok langt mellem snapsene for deres hold. Kun 2 sejre i deres seneste 10 kampe, kan slide enhver fans op – men den ægte fans holder selvfølgelig ved.

Formen er ikke ret god og man skal til at stramme balderne, hvis man ikke skal ende i suppedasen, som kun ligger 5 point under. Men intet tyder rigtigt på i denne periode, at noget vil lykkes og det tror vi på redaktionen heller ikke det vil.

*

Stuttgart er modsat i forrygende form og har skrabet lige så mange point sammen som Bayern München i de seneste 5 kampe, så de to hold topper formbarometeret.

Stuttgart havde dog en forfærdelig start på sæsonen og halter stadig bagefter. Men fortsætter den gode form, så er der kun 6 point op til de sjove pladser og der er trods alt 24 point at spille om endnu – så intet er umuligt. De tager det første skridt i dag.

Freiburg – Stuttgart = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

To Top