Bonus

Fredagens tyske “Special Bonus” fra Eksperterne…

Som overskriften antyder er det den tyske turnering vi har pillet dagens “Special Bonus” fra og det er landets bedste række Bundesligaen. Her mener vi at der ligger et klokkeklart straffespark lige til at sætte ind til en gevinst.

B.M. Gladbach – Hamburger SV = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus at spille for…

B.M. Gladbach fik kun remis i deres seneste kamp hjemme på Borussia-Park mod Schalke 04, hvilket var både imod spillets fordeling og chancer. Men sådan er fodbold også indrettet.

Men B.M. Gladbach er nu en gang stærke hjemme på Borussia-Park og selvfølgelig sker der en svipser i ny og næ. Vi ser den bare ikke komme igen i dag, med tanke på gæsterne styrke og formåen på fremmed græs. Sikker hjemmesejr.

*

Hamburger SV. er som skrevet ikke meget bevendte i denne sæson. 15 og placeret på den sidste plads over nedrykningsstregen, hvor det kun er 1 point der skiller dem fra nedturen.

De har kun opnået 4 af deres 15 point på udebane, i form af en sejr og en remis. Vi skal helt tilbage til august måned for at finde deres eneste sejr og i deres seneste udekamp fik de en remis mod et tamt Freiburg mandskab.

I deres seneste 7 udekampe hedder scoren 3-7 og kun i seneste kamp lykkedes det at holde hjemmeholdet fra at score. Det kan de ikke gentage på Borussia-Park, foran de mange fanatiske fans.

B.M. Gladbach – Hamburger SV = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus at spille for…

To Top