Nyhed

Fredagens tyske “Special Bonus” fra Bundesligaen…

Den tyske bedste række Bundesligaen er ikke stoppet het op endnu og byder på endnu en runde her før jul. I dette opgør er det de 2 absolutte tophold der tørner sammen og vi tror på endnu en hjemmesejr i dag til førerholdet.

Dortmund – B.M. Gladbach = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste JuleBonus på 122%…

Dortmund har ikke siden Klopp’s regeringsperiode haft et så godt mandskab og spillet så godt bold. Og med den konstanthed de har vist, så er de et alvorligt bud på et mesterskab. Det smuttede dog på udebane mod bundholdet i seneste runde, men det var helt klart en enlig svale.

I dag får de et absolut formstærkt mandskab på besøg og det hold som ånder dem i nakken i tabellen. Men det er nu mest grundet “dårlig ånde” hvis de kan fornemme det, da Dortmund ligger foran med hele 9 point.

Efter 8 kampe hjemme på Signal Iduna Park er de 7 vundet og en enkelt er endt remis. Så det er ikke her man skal regne med at få noget med, hvilket vi er overbeviste om, at gæsterne heller ikke gør i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

B.M Gladbach ligger lidt overraskende nr. 2 og det betyder foran Bayern M. De har dog også 30 point som B.M. Gladbach, men dagens gæster har en bedre score.

Hjemme har de ikke sat så meget som et eneste point til, men de halter en smule efter på udebane, i frhold til dagens hjemmehold.

Ude har de kun fået 2 ejre efter 8 kampe og det er grunden til, at de halter efter dagens hjemmehold, med hele 9 point i tabellen. Efter i dag vil det være 12 point.

Dortmund – B.M. Gladbach = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste JuleBonus på 122%…

To Top