Nyhed

Fredagens tyske Jule “Frækkert” på BettingNews…

Vi slutter denne julefrokostfredag af med med et opgør fra den tyske 2. Bundesliga, som er den næstbedste række i vores naboland. Vi ved den kan være på kanten, men ser alligevel et godt spil i forhold til odds og mulighed for vores valgte udfald.

Duisburg – Hamburger SV = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som Ny kunde…

Duisburg tilhører den tunge ende af den næstbedste tyske række og ligger med kun 4. point ned til bundholdet, som  det sidste hold over stregen. Det er både ude og hjemme det sejler.

Ude har de dog fået hentet 10 af deres 13 point, så det er hjemme på Schauinsland-Reisen-Arena det sejler ned af åen. 1 sejr og 6 nederlag efter de første 7 kampe, samt en score der hedder 4-13.

Det virker svært at tro, at de på den lange bane vil overleve. I dag tror vi i hvert fald ikke på at de gør det og taber for 7 gang foran egne fans hjemme på Schauinsland-Reisen-Arena.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Hamburger SV er helt modsat det bedste hold på udebane i den tyske 2. Bundesliga, med 19 point efter 7 kampe. Det vil sige, at de stadig ikke har tabt på udebane i denne sæson, men vundet 6 og spillet en enkelt remis.

I dag møder de så rækkens ringeste hjemmehold og det burde efter alle sole og måner ende med endnu en udesejr. Formen i denne periode er ligeledes den stærkeste i rækken med 6 sejre og en enkelt remis i de seneste 7 kampe. Vi er ikke i tvivl på redaktionen.

Duisburg – Hamburger SV = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top