Nyhed

Fredagens tyske “Frækkert” fra redaktionen…

Tyskland har snart i nogle år kørt med fredags kampe og i dag skal det nok blive et seværdigt opgør, mellem 2 hold hvis formkurver stritter i hver sin retning. Vi holder med gæsterne.

Mainz – Leverkusen = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Mainz har rigtigt svært ved at skabe stabilitet og opbygge en længere periode med stabile resultater. De taber lidt, så vinder de lidt og det krydres så med en del løbende remis’er.

Så det er lidt comsi comsa med Mainz i denne sæson, men nedrykning kommer ikke på tale – ligesom de sjove pladser heller ikke gør. De er selvfølgelig bedst hjemme foran egne fans.

Men her har dog kun vundet 4 ud af 10 kampe, så en fæstning er det bestemt ikke. Vi har da også lidt svært ved at tro på dem i dag og ikke engang en remis kan vi forestille os, at de kan trække i land.

*

Leverkusen har efter en urimelig skidt sæsonstart, virkelig fået sat damp under kedlerne og ligner et hold der godt kunne gå hen og ende i Europa. Og med tanke på ale den uro der var i starten, så er atmosfæren en helt anden nu.

Men det er også sjovere, når man stort set kun går fra sejr til sejr, som de næsten har gjort i denne periode. De er da også rækkens 2. mest formstærke mandskab lige nu, kun overgået af Bayerne München.

Vi tror ikke på at de stopper op hos Mainz i dag – de har travlt og de skal videre. Leverkusen har slået Mainz ved de 2 seneste indbyrdes opgør, så det er bestemt ikke en skrækmodstander.

Mainz – Leverkusen = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top