Frække

Fredagens tyske Frækkert fra Bundesligaen…

Der er altid kampe om fredagen i den tyske Bundesliga og det er det opgør vi har hentet frem til dagens “Bonus” anbefaling. Vi er ikke i tvivl om udfaldet, da hjemmeholdet er godt kørende og gæsterne er helt til hundene. Et godt tegn til et godt odds.

Bremen – FC Köln = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bremen lagde lidt klodset ud i den første kamp i sæsonen hjemme mod Hertha, men det er helt klart blevet ændret i de efterfølgende kampe, hvor det er gået betydeligt fremad. Især den defensive del af holdet har forbedret sig markant, efter der blev lukket 4 mål ind i første kamp.

I den seneste kamp på udebane i Frankfurt var Bremen fint med, især i 1. halvleg. De kom godt bagud, men fik hurtigt udlignet i 2. halvleg. Herefter var de under stort pres, men fik med deres fine defensiv holdt Frankfurt fra at score yderligere. Bremen er et bedre hold en dagens gæster, selv om de ikke er prangende.

*

FC Köln hungrer stadig efter den første sejr i denne sæson, hvor det er blevet til 2 gange remis og 4 nederlag. Senest så vi mod Bayern München, hvor store problemer der er i FC Köln. Det ligner en snarlig trænerfyring, selv om det er spillerne der ikke præsterer på banen.

Før kampen mod Bayern München var de ellers ved at få bedre fat og fik lukket bedre af bagude – dog uden at det var skudsikkert. Men det gav 2 gange remis i streg. Det ene opgør var på udebane. Men vi kunne se i seneste kamp, at arbejdet er langt fra gjort i den bagerste kæde og det vil Bremen udbytte, da deres form er på vej op i et større tempo.

Bremen – FC Köln = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top