Nyhed

Fredagens tyske Bundesliga Bonus på BN…

Efter en midtuge runde i den tyske Bundesliga, skal de allerede i gang i gen i denne sidste weekend før jul. Det er noget der slider på mandskabet og især de mandskaber der ikke er vandt til at deltage i internationale turneringer. Men det er dog tilfældet for begge deltagende mandskaber.

Hoffenheim – Dortmund = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Hoffenheim hentede Robert Skov fra Fc København og personligt har han efterhånden fået sat sit eget indtryk på holdet – og det har været tilfredsstillende. Dog ser det ikke helt lige så godt ud for Hoffenheim som helhed. Her kom man ellers fornuftigt fra start, men den seneste periode har budt på lidt af en nedtur.

Ingen sejre i de seneste 4 kampe, med kun en enkelt remis i mellem. Derfor er Skov og hans holdkammerater rykket ned på en 9 plads, men dog kun med 4 point op til de sjove pladser. I dag tror vi så ikke på Hoffenheim, dertil har der været for meget slinger i valsen og en for dårlig form. Men de taber sikker kun med en enkelt pind.

*

Dortmund cruiser derudaf i denne periode og har fundet en rigtig god form frem her før året rinder ud. Dortmund har modsat hjemmeholdet ikke sat tabt i deres seneste 4 kampe, men vundet 3 og spillet en enkelt remis. SÅ formen er helt hvor den skal være.

På udebane går det også tilfredsstillende. I den hjemlig liga har de kun tabt til Bayern München på fremmed græs, så det er et mandskab der har et koncept der virker og er godt indspillet. Vi tror på fuld succes igen i dag.

Hoffenheim – Dortmund = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top