Nyhed

Fredagens tyske Bundesliga Bonus på BN…

Tysklands Bundesliga er i fuld gang og har været det i en periode. Her er der blevet afviklet 6 runder efter Corvid-19, så de er det land der er længst fremme i deres turnering. Det er dog ikke alle hold der har fundet formen endnu til trods for, at de har være igang i et stykke tid.

Hoffenheim – RB Leipzig = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Hoffenheim har haft en ujævn sæson, men har alligevel fået gennemført noget som man kan være tilfredse med. Dog har nogle unødvendige point tab sendt dem lige udenfor de sjove pladser. Men en nuværende 7 plads og kun 2 point op til EL muligheden burde være motiverende.

Men lidt desværre er det hjemme på et tomt stadion og selv om det havde været fyldt, ville det alligevel være en udfordring. På fremmed græs er de med i den bedste 1/3 – men på hjemmebanen savnes der lige det sidste. I dag får de besøg af en uhyggelig formstærk modstander – og det tror vi simpelthen ikke på, at de kan gøre så meget imod.

*

RB Leipzig er uhyggelige og havde de ikke haft nogle “dumme” kampe, ville de have presset Bayern München til det yderste. 4X remis i deres seneste 4 hjemmekampe har været medvirkende til, at de halter en smule efter på en 3. plads. Men i dag er de ude og kun 3 gange har er de rejst hjem med et nederlag.

Hele 9 sejre på fremmed græs og 4 gange remis er det blevet til – så ingen tvivl om, at konceptet på fremmed græs fungerer og det vil Hoffenheim få at føle i dag. Vi skal hele 5 indbyrdes møder tilbage for at finde en sejr til hjemmeholdet, hvor Leipzig har vundet 3 efterfølgende og spillet en enkelt remis. 

Hoffenheim – RB Leipzig = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top