Bonus

Fredagens tyske Bonus på BettingNews…

Vi slutter af med et opgør fra den tyske Bundesliga. hvor odds’et passer fint til kampen set med redaktionens øjne. Men vi ser bare et så ringe gæstende mandskab, at en udesejr virker helt utænkelig i denne periode.

Stuttgart – FC Köln = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagen Højeste Odds…

Stuttgart tabte denne sæsons første opgør, men har ikke siden forladt banen som tabere. 2 sejre og en remis har resultaterne i de efterfølgende 3 kampe været, så formen er stigende i Stuttgart.

Selv om de indtil nu har haft samme styrke hjemme som de plejer, så er dagens gæster af en sådan styrke, at det stort set ikke kan undgås. Med tanke på hjemmeholdets stigende formkurve og på hjemmebane – så kan vi ikke se andet end en sejr til ganske fine odds.

*

FC Köln har fået 1 point i deres 4 første kampe og det ene point de har var hjemme mod Frankfurt. Vi vurderer på reaktionen, at FC Köln ikke har den nødvendige styrke i denne sæson til, at begå sig i den bedste tyske række. 

På udebane har vi svært ved at tro på dem og har hjemmeholdet bare halvdelen af den styrke de normalt viser hjemme, så vil FC Köln tage hjem med et nederlag i dag. Vi er ikke i tvivl om udfaldet, kun størrelsen.

Stuttgart – FC Köln = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top