Nyhed

Fredagens tyrkiske “Frækkert” fra BN…

Super Lig er navnet på den bedste tyrkiske række og det er her vi har hentet vores spil til kategorien den “Frække”. Vi ser gode nemme penge også selvom bolden er rund.

Bursaspor – Basaksehir = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStream…

Bursaspor er traditionelt et midterhold i tyrkiske fodbold, men har i denne sæson ikke rigtigt fået tingene til at gå op i en større helhed. Efter de første 5 runder er der kun kommet 4 point ind på kontoen.

De spiller også meget defensivt og det er både hjemme og ude og vil gerne spille på kontra, hvilket de øvrige hold har regnet ud og kan læse i kampene.

Men omstillinger går begge veje og her har Bursaspor en udfordring, når de skal omstille til defensiven igen – det går bare ikke hurtigt nok og det har kostet. Dagens gæster er selv gode på kontra, så Bursaspor får nok at se til i dag.

*

Basaksehir overaskede alle som oprykkere til sidste sæson med, at slutte oppe i toppen og kvalificere sig til europa. Desværre røg de ud i sidste runde til Burnley, på et mål i overtiden – så tættere kunne det faktisk ikke blive.

Men det er de hurtigt kommet over og har vundet alle deres kampe efterfølgende (3 stk.) og scoret 8 mål i samme kampe.

De er faktisk lidt ligeglade med om de er hjemme eller ude – så vi er ikke i tvivl om, at de fortsætter der gode form mod et så ordinært hold som hjemmeholdet.

Bursaspor – Basaksehir = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStream…

To Top