Frække

Fredagens tyrker Frækkert på BN…

Vi slutter i den bedste tyrkiske række Super Lig, hvor et af rækkens stærkeste hjemmebanehold, tager imod et af de store hold fra Tyrkiet. Vi tror dog ikke på, at de føler sig særlig store på hjemturen.

Gaziantep – Galatasaray = 1 = Odds 3,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Gaziantep ligger stadig godt til, men har smidt nogle point i de seneste kampe som blev spillet på udebane. Men fair nok, det var også mod habile hjemmehold. Det samme som man vist roligt kan kalde Gaziantep for for de er stadig ubesejrede på eget græs i denne sæson. 

I seneste runde viste Gaziantep igen hvor stærke de er hjemme. Hatayspor som er et af de stærkere udehold og i god form, kunne heller ikke modstå Gaziantep’s styrke hjemme og spillede 1-1. Vi ved at den nok lige er på kanten, men vi tror på hjemmeholdet.

*

Galatasaray er også godt med og har vel samme problem som dagens hjemmehold. Hjemme er man utrolig stærke og på udebane er det meget enten eller. Ingen af de 10 afviklede udekampe er endt remis og de fleste nederlag har været til de bedre hjemmehold. Så vi vurderer at det bliver en lidt hård dag på kontoret for Galatasaray.

De vandt dog den seneste udekamp, men derfor syntes vi ikke på redaktionen, at Galatasaray er i en form, hvor de kan hente alle 3 point. Det betyder ikke, at vi undervurderer gæsterne, men har bare ikke troen på dem i dag. Muligheden for en remis foreligger, men det tror vi ikke at det ender med, da gæsterne enten vinder eller taber deres udekampe.

Gaziantep – Galatasaray = 1 = Odds 3,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top