Nyhed

Fredagens Superliga Special Bonus på BN…

Dette opgør er vel det nærmeste man kan komme en slags finale om 3. pladsen i denne sæson danske Superliga. Så motivation og nerve vil der være masser af på det fynske stadion.

OB – Esbjerg = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal og få flere X Bonus…

OB er tvunget til at vinde, hvis de selv skal kunne afgøre om det er dem der ender på 3. pladsen og skal have medaljer om halsen. Så der er ikke så meget at spekulere på for det fynske mandskab.

Formen har været meget svingende, men mest svinget til den gode side. Lige pt. virker den som om den er på vej op og det viste de ved at slå FCM i seneste hjemmekampe, med hele 3-1.

OB har kun tabt til FCK efter nytår og kun spillet en enkelt kamp remis (FC Nordsjælland), alle øvrige kampe er vundet. Vi forventer helt klart, at de fortsætter med at sejre hjemme foran egne fans.

*

Esbjerg indtager den 3. plads der giver metal om halsen lige pt. Så en remis vil være nok til, at de stadig selv kan afgøre det i de sidste kampe. Men Esbjerg tager selvfølgelig til Fyn for at vinde.

De seneste 2 kampe de har været væk fra egen bane, har de faktisk sejret – så deres optimisme har de noget at have i. Både Brøndby og FCM tabte med Esbjerg som det gæstende hold, så udebaneformen er rigtig god lige pt.

Hvorfor tror vi så på hjemmeholdet!

Esbjerg har det normalt stramt i Odense og det er mange kampe siden, de sidst har hentet en sejr. Senest de gæstede Ewii Park var i pokalen, hvor de spillede, men endte med at tabe. Vi ved at en remis er en reel mulighed i dette opgør, men vi fornemmer bare at OB mandskab der er på vej op og frem.

OB – Esbjerg = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal og få flere X Bonus…

To Top