Nyhed

Fredagens Superliga Frækkert på BN…

Vi slutter denne efterårs fredag af med et opgør fra den hjemlige bedste række Superligaen. Her ser vi et andet udfald end nok mange andre gør, men hjemmeholdet er i vores optik ikke særlig gode hjemme.

AaB – OB = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får det højeste Odds på dette udfald…

AaB er blevet bedre hjemme i denne sæson, men et fort er Aalborg Portland Park aldrig blevet. Efter 5 kampe er der 3 sejre,  remis og et nederlag. Det så meget værre ud i sidste sæson. Senest tabte AaB hjemme til Randers, som er næsten lige formstærk som dagens gæster.

De seneste 4 gange disse 2 mandskaber har tørnet sammen, har hjemmeholdet sat point til. AaB har vundet ude 1 gang og OB de seneste 2 gange de har besøgt Aalborg Portland Park. Vi tror på den 3. gang på stribe.

*

OB er super godt kørende i denne periode og har kun tabt 2 kampe i deres 10 seneste optrædender, inklusiv en enkelt pokalkamp. I deres seneste udekamp, tog de fusen på FC Midtjylland og sejrede med 1-0.

Så det er et OB mandskab der ridder på en bølge og deres nuværende 4 plads, med 20 point har de tænkt sig at kæmpe for. Superligaen er så småt ved at knække og de 4 nederste mandskaber har det svært. OB vil forblive i den øverste halvdel også efter dette opgør og 3 point.

AaB – OB = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får det højeste Odds på dette udfald…

To Top