Nyhed

Fredagens Superliga Bonus spil på BN…

Vi tillader os at slutte af i den danske Superliga, som har budt på mange spændende resultater, som på forhånd i mange tilfælde virkede helt usandsynlige. Men i dag tror vi ikke på det usandsynlige.

AGF – Hobro IK = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får de højeste Odds hver dag…

AGF har ikke tabt i Superligaen siden 28.10.19, hvo det var FCK der hentede en sejr i Aarhus. Men siden da er det stort set kun endt med sejre. AGF har siddet over i de første runder i foråret, men har spillet gode træningskampe indtil nu, med gode resultater.

Hjemme i Aarhus er det et stærkt mandskab og David Nielsen har efterhånden fået arbejdet en masse professionalisme ind i truppen – og det synes på resultaterne. Vi er overbeviste om, at efter vinterpausen vil AGF have vokset sig endnu større og bedre og det vil Horsens få at mærke.

*

Hobro IK har ikke siddet noget over, men ville måske ønske de havde gjort det. For det er startet med 2 nederlag i 2020 til hhv. SønderjyskE og FCM. Selvfølgelig 2 gode mandskaber, men 1-5 i score er ikke et godt tegn for fremtiden.

Selv om de idag skal møde t mandskab der endnu ikke har spillet turneringskampe, så mener vi på redaktionen, at Hobro er i stor ubalance. Kvalitet er også en mangelvare på holdet og den gejst de havde sidst de var i Superligaen har de ikke kunnet kopiere. Dette bliver det 3. nederlag på stribe.

AGF – Hobro IK = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får de højeste Odds hver dag…

To Top