Bonus

Fredagens Superliga Bonus på BettingNews…

Vi har taget et hop over i den danske Superliga, hvor fredagens opgør er mellem 2 jyske klubber. Hjemmeholdet leder stadig efter den første sejr og gæsterne har fået point i 2/3 af deres udekampe. Det ligner et tæt opgør i det jyske.

Randers FC – AaB = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Randers FC har haft en utrolig ujævn sæson og har kun skrabet 7 point sammen efter de første 7 runder. De har svært ved at score mål, men heldigvis har de en fornuftig defensiv så de ikke bliver spillet ud af banen. 6 af de 7 point er hentet på udebane, men i dag er det hjemme på Cepheus Park.

1 sølle point og det var i den første hjemmekamp mod AGF. Siden da har Randers tabt 2 gange foran egne tomme tribuner. De vandt en kærkommen sejr i sidste runde over Vejle, men vi tror det var en enlig svale og at de højest får 1 point i dag.

*

AaB har været mindre ujævn, men har også haft sine skæve dage. Men med gode resultater mod de rigtige hold og også en stærk defensiv, har de holdt sig med i det felt der er med om den sjove halvdel. Offensiven burde forbedres, men de har også mødt hold som FCK og Brøndby IF og slået dem begge.

Det er kun FC Midtjylland de mangler at møde af de stærke hold i toppen, så det har været et fint udbytte indtil videre. Vi ser et opgør mellem 2 mandskaber med en stærk defensiv og vi tror ikke på, at Randers kan få åbnet op for AaB. Så bliver der en vinder, hælder vi til gæster fra Nordjylland.

Randers FC – AaB = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top