Nyhed

Fredagens Super “Frækkert” fra England…

Det er FA Cup og det er mellem 2 af giganterne fra den engelske Premier League, der her tørner sammen i 1/16 finalerne – i kampen om at nå finalen og vinde trofæet.

Arsenal – Manchester Utd. = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning på spil…

Arsenal har haft en super sæson, når man ser på de tidligere, men mangler dog lige det sidste til at ligge helt i toppen af Premier League. De ligger faktisk og kæmper med dagens gæster om de vigtige pladser efter sæsonen.

Hjemme på Emirates Stadium har de været rigtig dygtige og har ikke tabt ret mange kampe. Senest røg de dog ud af EFL til Tottenham på netop dette stadion og vi har en fidus til, at de også ryger ud af denne pokalturnering – og også på hjemmebane.

*

Manchester Utd. har virkelig fået fart over feltet efter den norske tidligere angriber Solskjaer overtog mandskabet efter Jose Mourinho. Alle 7 kampe er vundet siden hans indtrædelse.

Vi vurderer at Manchester Utd. ligner sig selv igen og vil opnå store triumfer med den nye manager ved roret og Arsenal er endnu en skalp der ryger. Senest slog de Tottenham på deres hjemmebane – en gentagelse forventes i dag.

Arsenal – Manchester Utd. = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning på spil…

To Top