Nyhed

Fredagens Super Bonus på BettingNews…

Her er det endnu en af de næstbedste rækker i landet der ligger kamp til dagens Bonus. Det er nemlig den italienske Serie B, som nu skal i gang og vi er nok ikke helt af samme mening som Bookmakerne.

Pisa – Benevento = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Pisa virker en smule ude af balance her til sæsonens første kamp i Serie B, men det skete også til Bologna i Pokalen, der spiller i Serie A. I dag møder de hjemme et hold fra samme niveau og så er der helt andre boller på suppen.

Pisa har faktisk styrket sig til denne sæson og det vil man kunne se i dette opgør. De er blevet farligere foran mål og i denne sæson vil vi helt sikkert se flere af slagsen. Det vil specielt gavne deres vinderchancer på hjemmebanen.

*

Benevento Lykkedes ikke med at komme tilbage til Serie A med det samme, i sidste sæson. Derfor skal de endnu en gang kæmpe om muligheden for at spille mod de bedste.

Optakten kunne være bedre, da de røg ud til Monza, der til dagligt spiller i Serie C. Det var lidt af en bet og der er allerede en del uro i truppen efter dette opgør.

De er på udebane i dag og det plejer Benevento at have deres udfordringer med og det samme var tilfældet i fjord. Vi tror på at de ikke er spillet på plads endnu, her til sæsonene første kamp i Serie B.

Pisa – Benevento = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top