Bonus

Fredagens Super Bonus fra Superligaen…

Det er såmænd 3. gang disse 2 hold mødes indenfor få uger, så de er ved at lære hinandens kvaliteter og mangel på samme, at kende godt. På kun 20 dage vil disse mandskaber have mødt hinanden 3 gange og indtil nu, har de en sejr hver.

AGF – AaB = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

AGF har fundet melodien og det ser ud til at David Nielsen har fået løftet sit mandskab op til nye højder i den pause der har været. Man røg godt nok ud af pokalen – til dagens gæster – men er til gengæld ved at sætte sig markant på Superligaens 3. plads, efter de har slået FCM og FCN i de 2 seneste kampe.

Selv om AGF er gode på udebane, så skal man ikke tage fejl af dem hjemme på Aarhus stadion. Og efter det come back de gennemførte i seneste kamp mod FCM på udebane, så føler de nok at de nærmest kan gå på vandet. Vi er i hvert fald ikke i tvivl – de kommer til at vade henover AaB.

*

AaB ligger sidst i Mesterskabs spillets gruppe og der ender de med stor sandsynlighed også. Men de har til gengæld fået hentet en pokalfinale og det kan de da kun glæde sig over. Det bliver så lidt spændende at se om de kan fokusere så meget på Superligaen eller om deres fokus allerede nu er i Parken.

Aab er da heller ingen haj på udebane, hvor de har tabt halvdelen af de 14 kampe de har spilet på fremmed græs. Med den optur AGF har i denne periode og i forhold til AaBs muligheder i pokalen, så tror vi ikke at de er hvor de skal være i dagens opgør.

AGF – AaB = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top