Bonus

Fredagens “Special Bonus” spil fra panelet…

Mens vi venter på de mange ordinære turneringskampe som kommer her i weekenden, varmer vi lige op denne lørdag, med flere kampe fra de lidt mere sekundære rækker. Denne anbefaling er hentet i den næstbedste franske række Ligue 2.

Orleans – Valenciennes = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor DU får Markedets Bedste BonusGave…

Orleans er kun et midterhold i den næstbedste franske liga Ligue 2, men de har bare historisk en utrolig stærk hjemmebane, hvilket de igen i denne sæson har fulgt op på.

Stadig efter 5 kampe er de ubesejrede, med 3 gevinster og 2 point delinger. Det har givet 11 point og en score på 9-3, hvilket indikerer at de er dygtige hjemme.

Havde de bare været halvt så dygtige ude, ville de med sikkerhed ryge op efter denne sæson – men det er traditionen tro, det der altid har været et stort problem for Orleans.

*

Valenciennes er mere jævne i deres præstationer, men på ingen måde prangende. Når vi så skriver mere jævne, så er det ment som jævnt dårlige, for efter 9 runder har de kun opnået 11 point og en score på 7-11.

De fik en sejr i den første udekampe i denne sæson over Chateauroux, men herefter har den stået på lutter nederlag. og en negativ score på 0-7.

Så de to hold sat op mod hinanden, i forhold til spillestedet, hjemmebane styrken kontra udebane elendighederne hos gæsterne – ser vi kun et udfald og det er en hjemmesejr.

Orleans – Valenciennes = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor DU får Markedets Bedste BonusGave…

To Top