Nyhed

Fredagens Special Bonus på BNs redaktion…

Fredagens opgør fra den næstbedste række i England Championship, har fanget vores opmærksomhed. Det skyldes ikke så meget det udfald vi forventer, men mere det gode odds Bookmakerne har sat på kampen.

West Bromwich – Birmingham = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus som Ny kunde…

West Bromwich har lagt sig lunt i gruppen der skal ud i Play Offs kampe, når sæsonen er slut. Med 67 point på en 4. plads har de et forspring på hele 10 point ned til nr. 7, der ikke kommer med.

Der er 7 point til en direkte oprykning, så det tror vi heller ikke helt på. Men holdet er i god form og hjemme på The Hawthorns, hvor de kun har tabt 4 kampe i denne sæson. Vi er ret overbeviste om, at den 5 ikke kommer i dag.

*

Birmingham ramte 4 falde dæk, efter en ellers ret god periode. Men i de 4 seneste kampe har de tabt uden selv at have formået at score. Og modstanderne har kun i et tilfælde, været fra toppen.

Så i stedet for at tale om oprykning, er de fladet ned så der kun er 5 point ned til fiaskoen. Hvis de ikke snart får luft i dækkene vil de ryge ned og vi tror ikke på, at de får lappet hullerne til dette opgør. Endnu et sikkert udebane nederlag.

West Bromwich – Birmingham = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top