Nyhed

Fredagens “Special Bonus” på BettingNews…

Vi har udset os dette italienske opgør fra den næstbedste række Serie B, som vores anbefaling i kategorien “Special Bonus”, da vi synes det næsten ligner en foræring fra Bookmakernes side.

Palermo – Venezia = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor der ikke skal bruge NemID eller er aldersbegrænsning…

Palermo er pt et af de mest formstærke hold og når de er der, så er de forfærdelige at møde hjemme på Stadio Renzo Barbera, hvor de fejer alt modstand af banen. De har da heller ikke tabt hjemme i denne sæson.

Kun 1 opgør efter de første 7 runder er tabt og det var på udebane mod lige så hjemmestærke Brescia, so det kan godt accepteres. Dette er og en kamp som man sikkert allerede har slået en rund ring omkring og noteret 3 point ud for.

*

Venezia har det stramt, selv om de lagde ud med en sejr i den første runde hjemme mod Spezia. Lige siden har de ikke set en sejr. 2 gange remis og 4 nederlag er det blevet til, så man kan roligt sige, at de ikke har fundet melodien.

På udebane har de kun spillet 3 gange og her står den på overhovedet igen point. Dog er det ikke helt så slemt som det ser ud, for de har trods alt kun en score på 1-4 efter de 3 kampe – så de er da ikke blevet kørt over. Det bliver de heller ikke i dag – men de taber ret sikkert.

Palermo – Venezia = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor der ikke skal bruge NemID eller er aldersbegrænsning…

To Top