Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra VM…

Vi snupper da et VM opgør mere denne fredag, hvor fadøllene sikkert langes hurtigt over disken på rigtig mange sportsbarer, for det valgte opgør vil helt sikkert trække mange fodboldelskere tættere på skærmen.

Portugal – Spanien = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Bedste VM velkomst Bonus…

Portugal med en af verdens mest signifikante spillere har som nation selv svært ved at forstå, at VM slutrunder stort set altid ender med en skuffelse. Det gør det så ikke bedre, at de ligger i gruppe med med naboerne fra den anden side af den Iberiske halvø.

Men Portugals hold er bare ikke specielt gode som hold, selv om de faktisk har en del kompetente verdensklasse spillere. Så når de bare ikke de samme højder når de spiller på landsholdet.

De slog i optakten Algeriet, men ellers har der været langt mellem snapsene. Remis’er mod Belgien og Tunesien og et klart nederlag på 0-3 til Holland, sender bestemt ikke et signal om et hold der skal være med blandt de sidste 4.

*

Spanien har måske ikke en mega stjerne på holdet, men har dog tilpas mange store stjerner, at de tilsammen udgør et bedre mandskab end naboernes fra Portugal.

Spanien har haft en tilfredsstillende optakt, hvor de bl.a har slået Argentina med hele 6-1 og Tunesien, som portugiserne kun spillede remis imod.

Selvfølgelig bliver det forhåbentligt en underholdende og seværdig kamp, som vi vurderer vil falde ud til spaniernes fordel i den sidste ende. Vi håber ikke at kampen bliver alt for taktisk og derfor vil et hurtigt mål give kampen en ekstra dimension.

Portugal – Spanien = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Bedste VM velkomst Bonus…

To Top