Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra VM kvalen…

Dagens “Special Bonus” på BettingNews redaktion denne fredag, er hentet i de igangværende kval-finaler om deltagelse ved næste sommers VM i Rusland. Men om lykkedes for svenskerne at komme til VM ved vi ikke.

Sverige – Italien = 2 = Odds 2,30
Spillet hos den Helt Nye Bookmaker med den Fede Velkomstbonus…

Sverige er efter Zlatans exit et helt andet og langt mere tandløst landshold og har ikke længere den offensive styrker som har reddet dem mere end en gang.

Selv da de havde Zlatan var de ikke et landshold der var frygtet og var aldrig holdet der var “sikre” på at gå videre. Sverige har spillet ok bold på hjemmebane hvor de f.eks slog Frankrig med 2-1.

Men det resultat er langt fra retvisende for hvordan kampen burde være endt, for Frankrig var klart bedst og havde et hav af chancer, men havde en dag hvor bolden ikke ville ind. Sverige er rangeret som d. 5. bedste toer i playoff.

*

Italien er rangeret som 2. bedste to’er og vandt 4 af deres 5 udekampe i gruppespillet. Italien er vel snart bedst kendt for deres forsvars stil som man enten elsker eller hader, for mens nogle mener at det er kedeligt, mener andre at det er rigtig flot.

Uanset hvad man mener om det, er det effektivt. i kampen mod Spanien forsøgte de sig med en lidt anden tilgang til spillet end normalt og det fungerede slet ikke for dem og de fik en lussing på 3-0.

Det er vores klare forventning at de hurtigt spillende Italienere går tilbage til deres vante spillestil og overløber de mere tungt spillende svenskere. Vi mener faktisk at Odds er sat en kende for højt på Italiensk sejr, men det klager vi jo ikke over.

Sverige – Italien = 2 = Odds 2,30
Spillet hos den Helt Nye Bookmaker med den Fede Velkomstbonus…

To Top